Project Description

Denne anmeldelse er skrevet på baggrund af køb af 4 ruller 3mm PLA i farvene sort, rød, selvlysende grøn og neutral. Der er forsøgt at printe med sort, rød og neutral. Det er første bestilling af filament og eneste sammenligning er 20meter village green 3mm PLA fra Faberdashery. Derudover er printene lavet på en mendel90 fra nophead med et J-head hotend og et prusa mk2 heated bed med glas.

Levering

Der bestilles på netshoppen, ordrebekræftelsen modtages på email. Pakken kom efter par dage, som normal internetbestilling. Det er også muligt at afhente disse ved sælger i Brøndby, hvilket er en kanon mulighed hvis det virkelig haster.

Alle ruller var pakket ind i plastik. To ud af fire ruller kom indpakket i en tætsluttende pose, de to andre fra brudt. Alle ruller lå der en lille fugtpose i (dem som man også kender fra sko). Tre ud af fire ruller var pakket som en slags vakuum rundt om selve plastikken.

Kvalitet

Den selvlysende grønne er der ikke forsøgt printet med. Både den sorte og røde giver indtil videre pæne resultater. Tråden er ensartet igennem alle de måler som er blevet lavet (omkring 10 pr rulle). Der er på nuværende tidspunkt printet 1/3 af hver rulle. Både den sorte og røde printes bedst ved 210oC, her undgås warping. Den neutrale derimod har voldet store problemer og der er ikke kommet et succesfyldt print ud af det. Mange forskellige temperature forsøgt, fra 180-215oC og med heated bed 0-70oC.
Sammenlignet med Faberdashery er der dog betydelig kvalitets forskel.

Pris

For alle fire ruller med fragt og moms 938kr
Levering = 100kr
Pris pr rulle (1kg 210kr).

Samlet vurdering

Forholdsvis billigt filament hvilket også afspejler sig i kvaliteten. Man får hvad man betaler for.

Rating: ★★★★☆

Tak til

Anmeldelse skrevet og lavet af Frederik Seier Pedersen